Over eenverdiener

Hoi! Ik ben eenverdiener. Ik ben begin 40, single, heb een leuk betaalde baan en ben ambitieus.

Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben bij een grote Nederlandse financiële instelling, ben ik klaar om het roer om te gooien. Ik wil niet meer afhankelijk zijn van een werkgever voor mijn salaris. En ben daarom op zoek naar een manier om een andere inkomensstroom te realiseren. Passief inkomen, zelfstandig of freelancer worden, ik sluit niets uit.

Ook heb ik maar een hele kleine financiële buffer. Hier wil ik verandering in aanbrengen. Maar dat is niet makkelijk met een flinke openstaande (studie)schuld en een dure hobby. Ik wil leuk blijven leven, maar wel meer zekerheid voor de toekomst hebben.

Welkom op mijn blog over mijn pad naar financiële vrijheid. Hier schrijf ik regelmatig over mijn nieuw ingeslagen weg, mijn leven als eenverdiener en waar ik als eenverdiener allemaal mee te maken krijg. Ook laat ik andere eenverdieners aan het woord over hun ervaringen.

Wil je contact met mij opnemen? Dat kan via dit formulier.

Bloglijst

Naast eenverdiener zijn er natuurlijk ook andere blogs over hoe om te gaan met je financiën en hoe te werken naar een onafhankelijke toekomst.